Friday, December 17, 2010

A Famosa Resort

Seperti dijanjikan, ni aku sambung criter kat A famosa Resort. Kan picture speaks louder than words..so aku letak lebih gambar utk mencriterkan betapa gembiranya aku...juga supaya korang xboring. Kalau aku tulis panjang berjela, konpom la korang skip2..(psycho..heee)..

Ok, 30 October 2010..


Sampai sana, check in, pastu tunggu Kak G & Abang We sampai. Sempatla berposing-posing dulu..
Pandainye laling amek gambar..thumbs up!
Awak yang sweet..!
Lepas memposingkan diri, mereka pon sampai dengan laparnye dan kami terus pegi makan.


Malam tu hari hujan, kebetulan pulak ade bola Kelantan vs N9, so kitorang x g mane2. Kelantan menang 2-1. Suke betul hubby aku..sy tumpang gembira yer! ;)



Keesokan pagi nyer, 31 October 2010..



Kami pegi cari makan beramai-ramai.




Found!



Pilih menu sarapan..(konon). Oh yer, aksi2 makan tidak sempat dirakam. Almaklumler, sibuk makan katakan...heheee

AmbOi, suke hati betul bile perut da kenyang ye laling ;)
Next..
A Famosa Water World time!



Pakai tag dulu yer sebelum masuk. Bayaran masuk RM40 untuk dewasa, RM35 untuk kanak-kanak.



Ok, jom!

Seronok ko berenang-renang eh..

Aku naik yg ni..sebab tu aku letak gambar ni nk eksen siket..hakhak



Yang ni orang lain naik, aku je x naik. Alasan : Kang pengsan rugi je bayar tiket masuk..;p

Sebenarnye banyak lagi mainan lain. Kerana xmahu memberatkan blog loading, aku letak gambar yg itu je lah. Cukup rasenye untuk kasi gambaran kat korang.

Gambar time balik kitorang x amek sebab da penat. Ok, cepat tepuk tangan!!


..


..


..


..


..

..
..



da abes criter..heheee
Seronok kan?? ;)


till next entry, c ya!

8 comments:

Cik_Shiqah said...

huwaahhh bestnyer!

midiaida said...

wahhh..bestnye..x penah sampai a famosa resort..best x???n berbaloi x byr camtuh???..

Miss Yaty said...

best nye holiday!!!! :)

Norzawani Zulkeplee said...

Cik_Syiqah : memang best! ;)

Norzawani Zulkeplee said...

midiaida : Owh, lupe nk tulis..tiket masuk tu siap ade makanan tgh hari skali die kasi..sOnok! ade byk tempat lain lg..ade carnival blh tengok psembahan koboi, ade zoo..

Norzawani Zulkeplee said...

Miss Yaty : Holiday mmg best...hehehee

☆aDihAys☆ said...

bestnyer...
bile la dpt pg..

erleena said...

wowww!