Thursday, December 16, 2010

CONTEST 'pic paling cute'

Sejak menjunam dalam dunia blogging ni banyak betul contest aku jumpe. Mane x nye, asik blogwalking jer. Dah ku cuba xnak masuk tp lastnyer termasuk jugak!
Kawan-kawan, silalah terima kenyataan..konon-konon gambar aku ni paling cute iyer.. (adoyaiii,nk bguling2 rase tahan ketawa..kahkahkah!!)

Okeh, Akak ni nama Elly.."hai, kak elly!"..heeee.


Die first time buat contest, aku pulak first time join contest. Ha, dah kena dah tu..;)
Korang kalau nk join KLIK SINI tau! (perempuan sahaja)

Aku suke blog Kak elly@suely sebab banyak citer pasal family..anak. Kak elly kan seorang isteri, aku pon isteri jugak, cuma aku belum ad
e anak jer.. :). So, nak jadi yang lebih baik perlu belajar yang baik2 dari orang lain..kan? kan? Haruslah..




Tau x kenapa aku kata pic ni paling kiut??

sebab
korang dengar x aku tengah cakap ni..
"Jom,pegi masjid!!" hikhikhik...
kan cute je bunyik nyer tu

Kak, pilihla wani yer jadi orang yang dapat hadiah
puas dah eden torai amek pic paling kiut..;)
ni paling kiut la ni hah!
ekekekeke

till next entry, c ya!



3 comments:

Norzawani Zulkeplee said...

Aku mmg suke amek gambar senget cmtu.....kalau korang perasan..heeee

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

rathiqah azmira rosli said...

seriusly ingtkan anak gadis lagi.hehe