Wednesday, January 5, 2011

The Best Follower "Follow You Back' AWARD

Banyak betul TAG, and link contest yang korang tinggalkan. Aku try buat semampu mungkin yer. Korang sangat2 aku hargai. Kalau korang perasan, da lama betul aku tak post entry...sejak dari tahun lepas..heheeeee. Ok, ni AWARD terbaru yang aku dapat, di TAG oleh Nur Ilyana...



Yana, thanks yer!
Rupanya ade jugak orang tau kehadiran aku dalam dunia Blog ni ;)


Owh, kerana kuat membebel selepas berkahwin, aku hampir lupa bahawa AWARD ni dilampirkan sekali dengan soalan cepu emas..heeeeee. Mari jawab !!


[1] Ucapan anda ... ?
Kena mulakan dengan ucap terima kasih, kan? ngeeeeee. Ok, pada yang singgah,
yang
follow, yang baca entry atau tak, terima kasih. Walaupun kite tak bape kenal,
korang sudi
jugak hai..hai kat aku ni. Aku nampak tu sume..yang kasi
award-award ni lagi lah...sayang
lebih! ahaks. Eh, besday aku da
dekat!!...........zasssssssssssss


[2] Ciri2 lelaki idaman ntok dijadikan husband ...?
Laling ku semua....Kite da kawen, so suami kite lah lelaki idaman kite..YES, da
dapat! hikhik..


[3] 1 tips untuk kekalkan relationship ngan pasangan ...?
Banyakkan yang baik-baik, kurangkan yang jahat-jahat..(jahat tu tak mau kalau
boleh), okeh!

[4] Penah jumpe doa pendekat jodoh or putus cinte ...?
Macam tak penah. tapi hubby penah tulis doa pengasih (katanya), pastu dia
letak dalam handbeg kite. Apakah tujuannya?? Jeng..jeng..jeng...

[5] 10 link pilihan utk diberi award ...?

12 comments:

apih el nino said...

Thanks for giving this award :)

mr.curly said...

yahuuu!!..mekaseh ye wani

Shaheila Malek said...

Thanx 4 the award ^^

C28su said...

terima kasih daun keladi..ada award kasi lagiiii.......TQ...

nora said...

waaaaa dapat award

ada wartawan nk interview i tak ni lallalalaa

anishamzah said...

oh anis kene tag eh..hehe thankz lau ade mase t anis wat :)

hasrul hassan said...

Salam ... ehh takde pun nama saya .. hehehe

http://hasrulhassan.blogspot.com

Taufan Ribut said...

rase cam merepek je award ni...

Atika Natasha said...

waa..sy suka jwpan awk kat s0alan llaki idaman tuh!hehe

Norzawani Zulkeplee said...

apih el nino; mr.curly; Shaheila Malek; C28su; nora; anishamzah; sama-sama!! :D

Norzawani Zulkeplee said...

Taufan Ribut>> ntahla, niatnyer cuma menambah kenalan dan saling berhubung sesama blogger..:))

Norzawani Zulkeplee said...

Atika Natasha>> sy pOn suke..hikhik!