Tuesday, January 11, 2011

Contest Paling Mudah by Lukman

Ahah!! Anjat tak? heheheee...
Malam tadikan, tengah aku duk sibuk-sibuk blogwalking, aku jumpe 1 tajuk entry ni "Contest paling Mudah"kat blog Lukman. Tau die suh watpe?? main game.....Kelasss la Lukman ni, kreatif bangett!! Punyela addict kat game tu malam tadi sampai aku melewatkan waktu tido. Mula aku cakap kat hubby nak bukak laptop kejap je sampai habis bateri, tak nak pasang charger...konon. Hampess.. dan..dan..nak abes bateri, terjumpa blog dak Lukman. Hah, apelagi...pasang charger la..hahahaha!! Siyes, bateri nak abes der, tengok gambar print screen bawah ni..seeeeeee....

Lukman...., ni wani nak btau ni. Tengah kite nak follow u kan, laptop buat hal. Die block and tutup semua window. Adoii la...puas eden torai carik blog u semula..sebab tak ingat URL. Tau tak kite watpe? nasib baik time tu dah print screen...terus amek je URL Lukman kat atas tu...eheh!



Klik kat gambar untuk imej lebih jelas


Lukman and kawan-kawan...., nampak tak markah kite tu???? nampak tak?? 250...!! aauuuwwww!! ...
Nak try ke lawan kiterrr ;) ?? KLIK SINI ...cepat-cepat tau sebab tarikh tutup 1 Februari 2011.

**Yer, saye pemain yang jujur...:)


till next entry, c ya!!



6 comments:

niesz said...

gud luck awk.. :)

Lukman Aid said...

wahh thanks kak join. good luck tau :)

BuLat i2 CirCLE said...

bkn kt history ade kew??best kew game 2??

loLaa_Nurafizza said...

hahaha..xpandai la main game ni...pape pon..gud luck tau!

iszieylyanziy said...

goodluck yew

cik Ladies said...

uwaaa ~~ sy men mnde niey tak penah lbih 100 .. terer la kamOo .. :)