Tuesday, January 25, 2011

Shoutbox

"Bile nak update entry ni dik oiii.." kata kak Melur yang jelita kat shoutbox.... kekekek. Kelakar pulak..nampak sangat tak rajin post entry. Tapi...tapi....tapi.......tak sangka adeeee orang perasan yang blog aku ni tak update, bersawang-sawang macam takde tuan..hakhak!!

Ok, Kak Melur...ni adik nak sapu la ni, kasi bersih ckit..hikhik ;)

Berkesan ekk shoutbox kat tepi ni. Macam-macam pesen ayat korang tulis. Aku ibaratkan macam ade orang tengah cakap ngan aku der..siyes! Ade yang ajak follow, ajak baca entry, ajak masuk contest..yang nak banje makan pon ade..tapi kena bayau sendiri.,mmm. Tak baik tau korang ni..banje aa betul-betul, cian kite mengharap..eheh!

Entry ni aku buat sebab nak kasitau korang yang aku bace setiap ape yg korang tulis kat shoutbox tu. Ade mase aku duk gelak n cakap sorang-sorang bace tulisan korang. . .hikhik. Memang penah la orang tanye "Eh, ko cakap ngan sape?". Aku cakap, "aku cakap sensorang...ahahahah!!

Lupe lak...paling aku senyum lebar bila korang tulis camni "Jalan-jalan, Klik Nuffnang anda! " ...heheeheee. Itu aku ucapkan terima kasih and aku confirm klik untuk korang jugak.. ;)

Dear,
Pasal join contest tu mane yang mampu aku buat. Aku taknak la blog aku ni penuh contest je..ape lak orang cakap..

Apepon, korang..terima kasih tau. Nanti aku cuba rajin-rajin update entry yer!



Till next entry, c ya!!


2 comments:

wanacesh said...

kter pon cmtu gk wani,,x tau npe org sakit ati sgt tgk kter sengeh sorang2 msa blogging,,ha3,,,nti bcer ek kter nk shout kt tpt awk,,lalala

NewBlogger: Jom sama-sama up traffik,,!!

Alin Marlini said...

kdg2 tak tau na bg komen apa..speechless..tu yg say hy2 by2 kat shoutmiz..