Wednesday, January 5, 2011

Stylish Blogger Award dari Cik Yana


Pasti ada yang runsing dengan entry-entry aku yang bagai gila AWARD ni.. ;p Tak kesah.....Award kali ni macam dia nak kata aku "ade style-LAH!" style ker? Rase macam jarang je amek gambar posing-posing ala model..ngeeeeee.

Aku terima je kalau orang bagi
Sangat suke AWARD ni sebab ade blink-blink!
..Thanks Cik Yana..




Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender
  • Thank you Cik Yana sebab kasi AWARD ni kat Wani. Pasti Cik Yana telah membuat keputusan dengan susah..heeeeeee..

Share 8 facts about yourself
  • Senang kena selsema, ntah kenapa. Sape ada petua nak elak selsema?
  • pastu susah lak tu nak makan ubat (pil), macamane nak cepat baik..?? hmmm
  • Kita tak suka orang mengada-ngada (bukan ko pon mengada-ngada ke? dah besor-besor makan ubat pil pon tak reti,hishhh)
  • Mak kata, aku kalau duk umah lemau je tapi bila gi keje kemain semangat...tapi yang peliknye aku lebih suka cuti!! korang suka CUTI tak?? hahahahah
  • Cepat terpengaruh dengan benda-benda yang cantik..(semua orang camni kot), Ini telah menyebabkan aku terlibat dengan bisnes WEDDING FAVORS...;)
  • Cerewet dalam kebanyakan situasi
  • Suka menangkan diri sendiri..lepas 2,3 jam baru fikir balik betul ke tidak then baru kasi orang lain menang..kehkehkeh! Degil tak? Siyes..
  • Hati kecik. Senang sangat menangis, tengok drama sedey kat TV pon boleh nangis kot walau dah 2,3 kali tengok..ngeeeeeee
Ok, cukup 8. Aku btau korang dengan niat dapat memperbaiki diri....amin..


Give this award to other blogger who deserved it

OK, mereka yang STYLE pada mata aku telah di TAG :

Cik Serabai
Peony Pinky
mummycute

**yg lain pon style jugak, jangan kecik hati yer wani tak TAG. Cenyumm! mmm kan manesss!! ;)

Weyh, nanti aku uplod gambar posing-posing yer, style gitu, tentu seronok...!!
hikhikhik..


till next entry, c ya!


15 comments:

Mknace said...

:):):) terbaeekkk!!!!

cikserabai said...

temkiu lebiu...ngehehehe
btw. i folo u yup.wink2

zmah said...

Tahniah yg ditag.

cerita ceriti.... said...

salam perkenalan....

zacky ~786~ said...

wahh thniah2 ..~

MiMi PeONy said...

Thanz dear,lap u!!!

::..Dia daYa..:: said...

tahniah dapat award :)

sama ngan sepupu Daya tak suka makan ubat jenis pil
kalau cair ok jew

Norzawani Zulkeplee said...

Mknace>> hah! cam tak caye je..heeee

Norzawani Zulkeplee said...

zmah>> tenkiu laling...;)

Norzawani Zulkeplee said...

cikserabai>> me luv u tOo from far away..heeee

Norzawani Zulkeplee said...

cerita ceriti>> hai, hai...salam kenal jugak.. :D

Norzawani Zulkeplee said...

zacky~786~>> tenkiu..:)

Norzawani Zulkeplee said...

Mimi PeOny>> welkem dear..lap u tOo..

Norzawani Zulkeplee said...

Dia daya>> wahh, nampaknyer ade geng ni..hikhik!

NAA said...

kamu mmg deserved pt award nih.. ade style gituh.. ;)