Wednesday, February 23, 2011

Kenapa saya menulis blog?

Kenapa saya menulis blog??
Tak pernah pon orang tanya..
saja saya mereka-reka entry..

Saya tiada diari..
maka blog inilah diari saya..
kisah hidup saya...
dan sekiranya saya jarang menulis,
itu bermakna saya sedang dan mahu menjalani hidup saya tanpa penulisan untuk sementara..

Itulah saya..
Saya tak mahu tahu orang suka baca blog saya atau tidak...
trafik tinggi ke tidak..
Saya cuma menulis mengikut kata hati saya..
Saya tak mahu menulis bila takda mood...tak feel-LAH...;)
sekiranya ada yang suka, terima kasih saya sangat hargai..

Kenapa saya menulis blog??
Saya mahu ada pendengar setia..
Yes, blog mendengar apa saja..
sentiasa ada waktu untuk saya...
mendengar cerita saya sehingga tidak terhingga..
dan tak mencelah dipertengahannya..
sehinggalah saat saya habis bercerita..

Kemudian menasihati saya apa yang perlu..
mengiakan atau menidakkan..
memberi contoh dan berkongsi cerita yang sewaktu dengannya juga..
Ok, rangkap yang ni untuk anda-anda yang selalu tinggalkan komen..;D
Juga yang sering menjengah...tanda ambil berat mengenai saya..
saya tauuu..heheheeee

Ini..
tempat saya bercerita..
tempat berkongsi apa yang saya boleh kongsikan..and
This is sO me!!



Kenapa saya tulis ayat skema macamni???
Inilah yang terjadi apabila idea bercampur emosi langsung menguasai.....
ayat celah mane ko ambik ni, ntahapeapentah!
layannnnnnkan ajer..ngehngehngeh


Till next entry, c ya!!






15 comments:

Alin Marlini said...

betul apa wanie tulis tu..tak kisahlah org suker ke idak ke...janji kita bahagia..

ShakRoil said...

blog ini, semua orang ada hak sendiri.. cuma guna cari baik dan tak baik je.. :D

Norzawani Zulkeplee said...

Alin Marlini>> Itulah..., tapi kalau orang suke bace luahan kita lagi tambah bahagia...:))

Norzawani Zulkeplee said...

ShakRoil>> Yup, harap-harap yg wani tulis ni semua baik2 di mata ShakRoil dan orang lain..:)

little cart00n said...

dalam berblogging, tak perlu nak pk sangat pasal traffik ke duit nuff ke follower ke apa..yg penting menulis ikot hati..itu yg penting..
kalau asyik kejar bnda2 tu sume, niat da salah tu sista.. :)

Mrs Tyara said...

hi wani,
saya pon tak kisah sangat pasal nuff sebab tu tak letak. Follower pun saya tak kisah juga, tapi sekurang-kurangnya kena la ada pembaca juga walau pon sikit.. Itu tujuan menulis blog kan?.. :)

kay_are said...

saye menulis blog sebab saye ske merepek amcam2 =P

Adinda Amy Sensei said...

hanya di blog ku membaca isi hatimu..cewaah...hehe

salam kenal eh

cik hani said...

blog sendiri, ikut suka kite je la kn...

kalu org menyampah jgnlah bace kn...

macam saya, blog sy pun mmg blog personal.. xtip2 kalu nk kt blog saya..

hik2

Ili Naquiah said...

=)

PrettySugar - Cakes.Cupcakes.Cookies

Cik Yana said...

Blog adalah diari canggih. Hehehe~ :)

Entry terkini: Entry Kasih Sayang Kepada Nuffnang

zue said...

asalamualaikum,
mmg betul kata wani...blog umpama dairi kita dan menulis apa yg kita nak tulis tanpa kira trafik tinggi.

tapi skrg brblog pun boleh mendtgkan keuntungan.

Ijah EmoTemo said...

sama la kita sis :) ijah pun tulis sbb tak ada diari and dkt blog lagi byk pendapat kan. and ijah pun tak suka tulis time xda mood , nnt bercelaru jadi nya entry tu nnt. hehe.

Meysha Lestari said...

yeaahhh.. so original...
So you... :)

misza said...

'aku menulis bukan kerana nama' macam lirik lagu Ramli Sarip dulu-dulu. kalau ada pembaca kira ok la.

1st time sggh sini. banyak spider. akak tolong buang yer. hehehe...
ur shtbox pun x le nak tggl msj.